tirsdag den 3. juni 2014

Sæsonguide sommerens anime-serier 2014 del 1 af 5 A til E


Tid til guiden til den kommende sæsons anime-serier. Denne gang ser det ud til at der kommer godt 40 serier hvilket er et par færre serier end sidste sæson, men dog stadig rigtigt mange. Knap 10 af dem er på den ene eller anden måde primært beregnet til kvinderne, med shoujo, boys love og fujoshi serier, hvilket jeg tror er ny rekord, men de af jer der ikke er til den slags ting er flertallet af serierne jo ganske som de plejer så ingen grund til at beklage sig. Guiden vil komme hen over ugen i 5 dele med 8-9 anime i hver del.

Akame ga Kill!

Produceret af White Fox
Baseret på en fantasy manga. Den handler om Tatsumi, som tager til hovedstaden for at tjene penge for at brødføde de sulte folk i sin fattige landsby. I hovedstaden bliver han rekrutteret af en gruppe af snigmordere ved navn Night Raid, hvis formål at er ødelægge det ødelæggende korrupte styre i landet. Virker til at være en kombination af kønne piger og blod!

Aldnoah Zero

Produceret af A-1 Pictures
Ikke meget der er offentliggjort om denne serie. Mecha serie om menneskehedens kamp mod rumvæsner der har bosat sig på Mars. Serien er skabt af den Gen Urobuchi som er kendt fra blandt andet Puella Magi Madoka Magica, Fate/Zero og Gargantia on the Verdurous Planet. Instruktøren var også med til at lave Fate/Zero animeen. Manuskriptforfatteren var åbenbart indblandet i Boku no Pico, nå ja arbejde er arbejde :P

Always! Super Radical Gag Family

Produceret af Studio Deen
Baseret på en komedie shounen manga.
En anime med 3 min episoder. Serien har tidligere fået en anime i 1998

Ao Haru Ride

Produceret af Production I.G.
En romantisk shoujo manga om pigen Futaba der blev holdt udenfor i skolen af de andre piger fordi hun virkede for nuttet og sød i forhold til dem, og hun fik aldrig sagt til drengen Kou at hun var forelsket i ham. Nu i gymnasiet har hun ændret stil og forsøger at virke så kedelig og uattraktiv som overhovedet muligt for at være gode venner med de andre piger. Naturligvis så kommer Kou lige pludselig ind i klassen som ny elev.

Bakumatsu Rock

Produceret af Studio Deen
Bakumatsu-perioden er den periode i Japan der beskriver shogunatets sidste ustabile år efter åbningen mod omverdenen men inden Meiji-perioden og starten på det moderne Japan. Denne anime som er baseret på et rytmespil til psp har en alternativ udgave af historien. Hvor Shogunen bruger sange til at hjernevaske folk med. Men der er naturligvis frihedskæmpere som sjovt nok er et rockband fyldt med lige præcis de typer musikere som japanske teenagepiger synes er hotte!


Barakamon

Produceret af Kinema Citrus
En slife of life komedie manga om en ung kalligrafi-kunstner fra storbyen der som straf bliver sendt til en meget lille ø hvor alle kommer hinanden ved og børnene leger i din baghave.

Black Butler Book of Circus

Produceret af A-1 Pictures
Det er blevet tid til tredje sæson af anime-udgaven af denne shounen-manga om den unge Ciel og hans dæmoniske kammertjener Sebastian. En af de mest kendte såkaldte shounen for piger anime.

DRAMAtical Murder

Produceret af Naz
Baseret på en Visual Novel fra det underselskab under Nitro+ der står for Boys Love spil. Det er en science fiction der forgår i fremtiden på en ø hvor højeste mode i cyperspace er kampspillet Rhyme.

Encouragement of Climb 2

Sæson 2 af serien fra vinter 2013.
Baseret på en slife of life shounen manga om 2 piger der beslutter sig fra bestige et bjerg sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar