Legalt anime på nettet

Mange yngre fans ser anime på pirat sider, hvilket jo gør at der er endnu færre penge at lave anime for, og tro mig, det er ikke gode lønninger folk i anime-industrien får som det er i dag. Så denne liste er for at gøre det lettere at finde lovligt anime på nettet.

Crunchyroll Den mest kendte streaming side med anime på nettet. De har mange af de nye titler få timer efter de har været vist på japansk tv. Betaler man omkring 40kr i måneden får man adgang til titlerne med det samme og i HD kvalitet, men kan man vente en uge og kan nøjes med mindre kvalitet kan så er det gratis. Kan man narre browseren til at tro at man er i USA får man adgang til endnu mere anime.

Viki Lidt en blandet landhandel hvor der ud over anime, mest er østasiatiske tv serier, sydamerikanske telenovela og gamle public domain film. De anime der er på siden er mest ældre Tezuka Productions serier og film så vidt jeg kan se. Viki lader fans lave teksterne til deres titler og det kan for eksempel betyde at første episode af en serie endda har danske tekster, men når man til episode 12 er der ikke engang engelske undertekster til rådighed. De har også en Youtube-kanal hvis man ikke kan lide deres afspiller

Daisuki En side ejet af en gruppe af anime-producenter og rettighedshavere. De har ikke mange serier, og mangler for eksempel den oprindelige Gundam serie, mens fortsættelserne Zeta og ZZ kan findes. Der er også en Youtube-kanal her til nogle af deres titler i hvert fald.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood Ud over at sælge fodboldkort er Panini en af de største tegneserieudgivere og rettighedshavere i Europa, og en af de ting de ejer er streaming rettigheder til FMA: Brotherhood og dem udnytter de til at vise serien på Youtube med blandt andet danske undertekster.

Viewster En streamingside der mest virker til at være beregnet til indiefilm, men der er også anime, den eneste jeg lige kunne finde som dansker er godt nok The World Is Still Beautiful.

Netflix Ja her skal du så betale penge og jeg aner ikke hvad de har af anime for tiden, men jeg ved at hvis at hvis du narrer browseren til at tro den er i USA er der flere anime ;)

Filmstriben Bibliotekernes streamingtjeneste, så den er allerede betalt over skatten, så frem med lånerkortet. Jeg tror kun der er omkring 4-6 anime titler i blandt. Men 2 af dem er Ghibli film, Arriettys hemmelige verden og Prinsesse Mononoke.

Pokémon Naturligvis kender i alle denne serie. Det ser ud til at være sæson 12 (hvad det så end er) der er tilgængelig på dansk.

Hulu Denne her kan du kun se hvis du snyder og lader som om du amerikaner, men der er mange kendte anime hvis du gør det, og en lang række amerikanske tv-serier.

Har jeg glemt nogle lovlige tjenester så skriv endelig i kommentarfeltet herunder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar