fredag den 6. juni 2014

Sæsonguide sommerens anime-serier 2014 del 4 af 5 R til S

fjerde del af sæsonguiden til sommerens anime-serier.

Rail Wars

Produceret af Passione
En light novel der foregår i en alternativ udgave af Japan, med nogle nogle ret specielle typer der arbejder som en slags politi i landets toge.Re:_Hamatora

Produceret af Lerche
Anden sæson af Hamatora animeen fra i vinters om unge med overnaturlige evner i Yokohama.

Rokujyoma no Shinryakusha!?

Produceret af Silver Link
Baseret på en light novel.
Haremkomedie om en dreng der på grund af pengemangel bor i en meget lille lejlighed der er hjemsøgt af et spøgelse, som på trods af hendes forsøg på at skræmme ham væk er ret nuttet. Naturligvis kommer der flere overnaturlige piger til.


Sabagebu!

Produceret af Pierrot+
Baseret på en shoujo komedie manga.
Titlen er en forkortelse for Survival Game Club og denne anime handler netop om gymnasiepiger i hardball. Nogle vil måske sige at det er ikke ret lang tid siden der sidst var sådan en anime, men det her er på papiret en helt anden målgruppe, mangaen kommer i et magasin læst af 10-15 årige piger (at den så skal vises 22.30 i Tokyo og kl 1 om natten i Kyoto sender så blandede signaler om målgruppen).

Sailor Moon Crystal

Produceret af Toei Animation
Baseret på en shoujo manga. De få mennesker i blandt jer der ikke kender Sailor Moon (eller alternativt læste min indlæg om serien), så er det en af alle tiders største magiske pige serier. Desværre har tidens tand ikke været særligt god ved den originale anime fra 1992, som også ofte afveg meget fra mangaen fordi den ikke kunne følge med! Men nu er det tid til en helt ny produktion der følger mangaen meget tættere. Indtil videre er der annonceret 26 episoder, men de kommer desværre kun hver anden uge.


Seirei Tsukai no Blade Dance

Produceret af TNK
Baseret på en light novel.
En haremkomedie der foregår i en verden hvor der er ånder, men kun de mest rene jomfruer kan kommunikere med dem og bliver derfor samlet på en skole for at udnytte deres evner bedst muligt. Drenge kan ikke kommunikere med ånderne, altså indtil vores hovedrolle kan sjovt nok :P så vi skal se ham ene dreng på en skole fyldt med piger, så må vi se hvor rene de er ;). Animeen er lavet af de samme folk som stod bag High School DxD og Daimalder.

Sengoku Basara Judge End

Produceret af TMS Entertainment
3. Sæson af animeversionen af Capcoms computerspil. Hvad er der at sige, lækre unge samuraier der kæmper?

Shirogane no Ishi Argevollen

Produceret af Xebec
En mecha serie som jeg ikke kan sige særligt meget om på nuværende tidspunkt. Den er skrevet af Tatsuo Satō som er kendt for blandt andet Martian Successor Nadesico, Stellvia og Bodacious Space Pirates.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar