onsdag den 4. juni 2014

Sæsonguide sommerens anime-serier 2014 del 2 af 5 F til H

Anden del af sæsonguiden til sommerens anime-serier.

Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 2wei!

Produceret af Silver Link
Anden sæson af Fate/Zero spin-off serien med Illya som magisk pige. Naturligvis er det ikke en mahou shoujo serie for de yngste piger, for den er nemlig baseret på en halvpersers seinen manga. Den har det måske knap så kærlige tilnavn Fate/Loli.

Francesca Girls Be Ambitious

Produceret af ???
En zombie moe idol beskytter Hokkaido mod nogle overnaturlige yakuza typer eller noget i den retning? En anime lavet for at lokke turister til Hokkaido. Jeg ville nok personligt anbefale dem at betale for noget mere Silver Spoon, men ok.

Free! Eternal Summer

Produceret af Kyoto Animation
Anden sæson af Free drengene der er klar til endnu en dukkert. Kyoto Animation er jo kendt for sine moe serier til drengene. Med Free forsøgte at lave præcis samme type anime til pigerne pakket ind i som en sportsshounen hvilket blev en gigantisk succes på bluray markedet.

Futsu no Joshikosei ga Locodol Yattemita

Produceret af Feel
Seinen yonkoma om gymnasiepiger der bliver idols. Ja en af de serier!

Gekkan Shoujo Nozaki-kun

Produceret af Dogakobo
En romantisk komedie til shounen målgruppen i yonkoma formatet. Gymnasiepigen Chiyo er forelsket i Umetaro og fortæller derfor at hun godt kan lide ham, men han misforstår det og tror hun er fan af hans shoujo manga og tilbyder hende at blive sin assistent.

Glasslip

Produceret af P.A. Works
P.A. Works er for tiden meget kendt for deres drama serier. Denne anime om en 17 årig pige der drømmer om at blive glaskunster står dog som skrevet værende en slice of life, men mon ikke der er noget genkendeligt for fans af blandt andet Tari Tari og Hanasaku Iroha alligevel.

Hanamonogatari

Produceret af Shaft
Ja så prøver vi en gang til med de nyeste afsnit af Monogatari sagaen. De nåede jo ikke ud her til foråret, så nu kommer alle 5 episoder på en gang den 16. august.

Hanayamata

Produceret af Madhouse
Baseret på en seinen slice of life manga.
Den handler om den ordinære og småkedelige 14 årige pige Naru som lige pludseligt opdager Yosakoi dansen, en  tempofyldt japansk show dans der kombinere gammelt og nyt. Ja det er nok en K-On klon!

Himegoto

Produceret af Asahi Production
Denne komedie seinen manga handler om en gymnasieelev der skylder en masse penge væk til de forkerte typer. Heldigvis kommer pigerne i elevrådet og redder ham, men forlanger åbenbart at han skal være med i elevrådet og være klædt som pige der! Det lyder dumt men så er det jo heldigt at hver episode kun bliver 5 min så det er hurtigt overstået.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar