Danske sider om anime og manga

Der er adskillige andre steder man kan læse eller skrive om anime og manga på dansk, jeg forsøger her er lave en liste over dem. Kender du nogle sider eller grupper der ikke er på listen så bare send en kommentar. Jeg kommer ikke til at liste cosplay-sider i denne omgang, jeg kender dem ikke, mine typiske læsere virker ikke særlig interesseret i det og det virker mest til at de snakker om cosplay de steder, og ikke anime & manga.

Animanga Det største og mest aktive online community for anime og manga-fans på dansk. Jeg er selv meget aktiv bruger derinde og især glad for chatten.

Congængeren Kaas stiller alle de spørgsmål på sin blog som connerne helst ikke vil svare på, hvilket jo altid er sjovt for os andre.

Comic Party Bladet er inaktivt for tiden, men der er en stor flok tekster om anime skrevet af Lolomus på siden.

Animerch Hvis man skal købe merhandise fra sine favorit anime og manga, er det Animerch man skal besøge.

Animeguiden Egrimm har skrevet om anime i en menneskealder efterhånden. Nu om dage er vist mest nyheder han skriver om.

Lolomus Ud over at skrive om anime og manga så skriver hun også om mode og neglelak (de indlæg er jeg så ikke personligt målgruppen for så jeg nøjes med at læse de mere tegneserie relaterede ting).

Geekculture De skriver ikke så meget om anime mere, men de har stadig masser af gamle anmeldelser af dem på siden. Dog har udviklingen på anime jo været stort så hvad de mente for 10 år siden gælder måske ikke mere.

Alle tiders manga! eller Mangaplaneten Det her er simpelthen stedet man skal besøge hvis man er interesseret i historiske anekdoter om manga.

Mai Reflections Wish skriver om anime-miljøet fra synsvinklen som con-arrangører, og nogle gange skriver hun også om anime og manga.

DanskeAnimeReviews Youtube anmeldelser af anime.

Facebook-grupper er noget Fanden har skabt for at splitte folk. De er umulige at finde, folk bliver splittet på mange forskellige grupper som derfor alle er ret tomme. Nogle folk forsøger derfor at skrive samme besked på flere forskellige grupper og ryger derfor i folks mentale spamfilter! Men de 3 mest aktive der ikke er forbundet med en con jeg lige kan nævne er:
Anime Og Manga DK
Danske anime og manga community
Danske Otaku

Ingen kommentarer:

Send en kommentar