onsdag den 11. februar 2015

Yuri Kuma Arashi, episode 6 The Moon Girl and the Forest Girl


Jeg har fået set sæsonens bluray og dvd pre order tal, og som forventet er det ikke en serie som otaku køber. Det nok ikke rører producenterne af denne anime så meget, for det vidste de jo sådan set godt i forvejen. Men det betyder så også at de producenter der skal leve af bluray salg, vil holde sig til de ved sælger. Den er naturligvis stadig en kritiker darling.

Referat

Episoden springer til det tidspunkt hvor Sumika skrev brevet til Kureha. Sumika tænker så tilbage på deres tid sammen, og husker forskellige episoder, som første gang de mødtes, deres første nat sammen, og dengang klassen valgte at udstøde Kureha første gang, hvor Sumiku valgte at gå imod strømmen. Efter den episode overbeviste Kaoru hende om at den eneste måde hun kunne beskytte Kureha var at give slip på hende og skrive et brev hvor hun sagde til Kureha at Kaoru var nu hendes ven.
I nutiden er det nu Kurehas fødselsdag, hvor klassen har forberedt en fest for hende. Hvilket naturligvis er en udstødelsesceremoni arrangeret af Kaoru, hvor de brænder blomsterbedet af foran hende, og smider Sumikas brev i flammerne. Ginko, som stadig er såret efter fælden, kommer så og redder brevet ud af flammerne, og viser at Kureha har venner, hvilket får klassen til at trække sig tilbage.

Mine tanker

Sumika fortjente jo også sin egen episode, hvilket hun så fik denne gang. Hun ofrer sig selv for Kurehas skyld. Senere ser vi også Ginko ofre sig og hoppe i flammerne for kærlighedens skyld. Det får mig til at tænke på den buddhistiske fortælling om kaninen der hopper i flammerne for at holde liv i bålet, for at redde en mands liv. Men det er måske mere på grund af alt det snak om måne-pigen, og den er kendt som kaninen på månen, og Ikuhara instruerede jo Sailor Moon, hvor Usagi's navn er en henvisning til den kanin.
Jeg føler at første del af historien nu er overstået, vi har fået forklaret hvordan verdenen hænger sammen, fået personerne præsenteret, og fået dem hen hvor de skal være, så nu må det være tid til 2. akt.

For at blive i tankerne fra sidste uge med hensyn til hænderne.

Endnu en gang viser serien at de virkeligt elsker hinanden, og det er ikke sådan et Class S forhold det er meningen at de skal vokse fra.

Naturligvis er det historien om Kureha og Ginko. Det tror jeg alle kan regne ud. En historie vi stadig mangler at få fortalt til fulde!

Fortællingen er måske inspireret af den franske bog om Den Lille Prins, som også var i vandfarver

Efter at fået at vide at Kureha vil ofre alt for kærligheden, gør Sumika det rent faktisk.

Lulu er nu også den sejeste bjørn! (Husk at google Deal with it)

Det her ligner en scene fra Utena. Det er naturligvis holdt i mørke farver, så vi kan se det ikke er et sundt forhold. Indtil videre ved vi så ikke hvem kvinden vi ikke kan se er. Selv om man naturligvis har sine ideer. 

Ja det er alligevel lidt ensomt uden de 2 i huset.

Ginko overlevede fælden fra sidste uge.

Efter at Kureha har fortalt at man aldrig er alene så længe man har kærligheden. Så ser vi sorte liljer efter Kaoru har tænkt sine onde planer om at ødelægge kærligheden for Kureha

En bjørn der tager en mobil er nuttet!

Det er naturligvis de samme som altid der ringer med en udfordring.

Lies!


Ja i det fleste tilfælde burde det være nok til at ødelægge de fleste folk.

 
Heldigvis har Kureha stadig en ægte ven!

Nu ved hvad hendes forbrydelse var.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar