tirsdag den 22. april 2014

Attack on Titan - The Sudden Visitor: The Torturous Curse of Youth


Det er så blevet tid til den anden Attack on Titan OVA, den indeholder sådan set ikke noget som helst nyt, men jer læsere elsker at læse om den serie og jeg er jo totalt yandere for mine læsere, og da der er blevet annonceret 2 film klippet sammen af serien til visning det næste års tid ved vi at en sæson 2 i hvert fald ikke kommer før det så må jeg jo skrive om hvad jeg kan få.
Jeg har tidligere skrevet om serien og den første OVA hvis i vil begynde med dem.


Ifølge kanon ligger den her OVA efter episode 3 og før den første OVA. Vi har Jean i hovedrollen denne gang. Den foregår lige efter at rekrutterne er vendt hjem fra de 2 års trænning og Jean forsøger at bevise han er god nok til at komme i militærpolitiet, men han bliver hele forhindret i at vise sig fra sin bedste side af alle andre, så det ender med at han udfordrer Sasha til en duel, hvilket bliver overhørt af den fordrukne Dot Pyxis som beslutter sig for af at den duel skal være en cook off!


Selv om det kan være sjovt at se andre figurer end hovedpersonerne slå sig løs, så har denne OVA ikke rigtigt nogen som helst berettigelse. Sasha lærer en lektie om mad og Jean bliver genforenet med sin mor, og fokus på Mikasas mavemuskler i en montagescene der ikke handler om hende. Et par interne jokes og det er sådan set det. Så man skal virkelig være stor fan af serien for at nyde dette afsnit der mest af alt virker som en parodi på gamle shounen komedier som Yakitate!! Japan, bare uden den gamle charme.Den 3. OVA kommer med næste bind af mangaen i Japan til august, forhåbentligt har den mere kød på!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar