mandag den 24. marts 2014

Sæsonguide forårets anime-serier 2014 del 3 af 5Tredje del af guiden over forårets anime.

Hitsugi no Chaika

Produceret af Bones
Baseret på en light novel skrevet af forfatteren til Code-E, Outbreak Company og Scrapped Princess, den sidstes anime version har samme instruktør som denne her anime. En fantasy der handler om en apatisk krigstræt tidligere soldat der møder den 14 årige troldkvinde Chaika der bærer rundt på en kiste. Det her er sådan en serie der kan ende som en af sæsonens bedste eller blive en gang ligegyldig fanservice man dropper med det samme.


Inugami-san to Nekoyama-san

Produceret af Seven
Baseret på en manga lavet i det japanske stribeformat, yonkoma. Det er en af de der serier med nuttede lesbiske teenagepiger og serien går også i samme magasin som YuruYuri, Comic Yuri Hime. Jeg gætter på at deres personligheder er som hund og kat baseret på den japanske titel. Det bliver en de serier med afsnit på 5 min som man aldrig får set.

Isshūkan Friends

Produceret af Brain's Base
En dramakomedie baseret på en yonkoma manga. Handler om en en pige der mister hukommelsen hver uge, og en dreng der hver gang forsøger at være en god ven for hende. Det her kan blive en meget sød serie, men jeg har ikke så meget information om den endnu.

JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders

Produceret af David Production
Endnu en sæson af en af de mest overdrevne action shounen serier nogensinde. Nok ikke en god ide at starte med denne sæson.

Kamigami no Asobi

Produceret af Brain's Base
Baseret på videospil til piger, et såkaldt otome game. Et romantisk spil med en ung pige i hovedrollen der skal lære alle de pæne unge guder om kærlighed. Sådan nogle anime her skal man være teenagepige for at kan elske. Alle os andre gør nok klogest i at holde os væk.

Kanojo ga Flag o Oraretara

Produceret af Hoods Entertainment
Baseret på en light novel. Handler om en gymnasiedreng der har en evne der minder om dating sims, så han kan se markører hos pigerne efter bestemte scener. Alt sammen lige meget, det er en tåbelig harem komedie fyldt med piger som både er skolepiger og ridder og magikere etc. Jeg gætter på at den bliver dårlig!

Kenzen Robo Daimidaler

Produceret af TNK
Mecha serie baseret på en manga hvor hovedrollen får kræfter ved at gramse på pigerne. De kræfter skal så bruges på at bekæmpe et ondt imperium bestående af pingviner. Øhh hvad?

Keroro

Produceret af Sunrise
Endnu en serie baseret på komedie mangaen om Sgt. Frog, en rumfrø der forsøger at overtage verden. Naturligvis en flash serie med ret korte afsnit på en 3-5 min

Kindaichi Case Files

Produceret af Toei Animation
Space Brothers er slut for denne gang, og da den blev sendt på et meget godt tidspunkt så skal man naturligvis have en serie der kan leve op til det. Så man har støvet shounen mangaen Kindaichi Case Files af i håb om at den både kan samle de gamle fans fra 1990'erne og nyere generationer. Serien har nok aldrig været særlig kendt uden for Japan, men i hjemlandet har serien om Hajime Kindaichi, gymnasiedrengen med hestehalen der opklarer krimimysterier blandt andet haft en anime på 148 afsnit i slutningen af 1990'erne.

Knights Of Sidonia

Produceret af Polygon Pictures
Polygon Pictures er kendt for 3D CGI animation, så den ser meget anderledes ud end det meste tv anime, og studiet er de senere år også mere kendt for at være med i amerikanske produktioner, som Clone Wars, Tron: Uprising og Transformers: Prime. En mecha serie baseret på en seinen manga, lavet af forfatteren der stod bag Blame!. Den foregår på den sidste bastion for menneskeheden, rumskibet Sidonia. Den virker faktisk rimelig interessant, og Netflix har for længst også købt rettighederne, så vi får den egentlig først til sommer. Netflix har i deres pressemeddelelse sagt at der også vil komme lokale dubs for dem der skulle ønske det, jeg tror ikke det betyder dansk lydspor, men det gør heller ikke noget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar