onsdag den 25. marts 2015

Yuri Kuma Arashi, episode 11 What We Hope for


Næstsidste episode, og det meste er vel nævnt allerede. Funimation er begyndt at bruge navnet Kumaria i stedet for Kumalia, det viser sig at de godt var klar over det med navnet, men skulle have lov af de japanske rettighedshavere til at skifte det. Jeg kan lige så godt komme i gang med at skrive om denne uges anime med det samme (den eneste grund til at jeg har en tekst inden referatet er for at undgå at spoile på forsiden alligevel).

Referat

Episoden begynder med at Ginko tænker tilbage på da hun som unge mødte Kureha. Kureha forsøger først at bære Ginko, men falder om. Da en ukendt person spørger om Ginkos kærlighed er ægte, og lægger en lilje foran Kureha, giver det Ginko kræfter nok til at slæbe Kureha hen til døren hvor Kurehas mor venter. Ginko og Kureha bliver det næste stykke tid de bedste venner, men en dag overfalder de andre piger Kureha for at være venner med en bjørn. Ginko vælger at være pige i stedet for bjørn for Kurehas skyld, men prisen er at Kureha ikke kan huske hende.
Tilbage i sin egen verden, venter Ginko ensomt på dagen hvor hun igen kan krydse muren og få en ny chance med Kureha. Da dagen oprinder vælger Lulu at drage over på den anden side sammen med med hende.

Tilbage i nutiden bliver Kureha holdt fanget på skolens tag, for at lokke bjørnen frem. Efter at Ginko har kæmpet sig op på taget, forsøger Kureha at få hende væk for at redde hende, men Ginko stopper og ikke, og der bliver affyret et skud i mod hende. Lulu dukker op af ingenting og ofrer sig selv, ved at springe ind foran Ginko da skuddet bliver affyret, for at Ginko kan leve og opleve kærligheden.

Mine Tanker

Når det første man ser denne episode er en smadret honningkrukke, så ved man godt at Lulu ikke får den skæbne jeg håbede på. Men det er alligevel en slutning der giver mening, og velskrevet hvis man spørger mig. For Ginko er det så slut med at være et dyr der udelukkende følger sine lyster, og et goddag til livet som rigtig pige der følger kærligheden. En meget god og sørgelig episode.

Hun har i hvert fald ignoreret Lulus følelser hele tiden.

Åh nej ._.

Hvid lilje, kærlighed der blomstrer hvis du skulle have glemt det.


Ja det foto kender vi efterhånden godt.

Ikuhara laver nogle meget flotte og skræmmende mobbescener.

Når der kun er 12 episoder må man jo nogle gange skære det mere ud i pap, i stedet for at antyde noget i flere episoder. Hvilket også har gjort historien mere ligetil en Ikuharas andre anime.


De afstemninger ender plejer at havde et ret forudsigeligt resultat.

Hun er godt nok ret creepy!

Ginko har jo hele tiden ønsket at være en pige, og lægger sine dyriske lyster bort.

Billede fra mit Twitter feed, men vi havde nok alle sammen set at hun gør som i eventyret der.

Ginko har kæmpet hårdt for kærligheden, så jeg håber du får dit kys!

:)


 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar